Ny kamerautrustning = mer bloggaktivitet?

För någon månad sen tog jag tag i att införskaffa lite ny kamerautrustning!

Jag lade min gamla Nikon D3000 på hyllan och bytte ut den mot en Nikon D5200.

Nikon-D5200-LCD-Front

Förutom kamerahuset blev det även ett nytt objektiv; ett Tamron SP AF 10-24 mm f/3.5-4.5. Och till objektivet fick det bli ett polariseringsfilter eftersom dess huvudsakliga användningsområde kommer att vara landskapsbilder, även om den kommer användas även till annat när jag vill få med mycket i bilden =)

Tamron-10-24mm-f-3.5-4.5-DI-II-Lens

 

Riktigt sugen på att få sätta kameran på prov under sommaren! Förhoppningsvis får jag mer tid att fota snart, för tanken är att jag ska komma igång med fotandet och därmed lite mer med bloggandet också. De går ju liksom hand i hand!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *