Shopping, sol och värme

Skörden av bilder blev tyvärr inte så stor idag. Tänkte kolla igenom Jennifers bilder för att se om hon hade fått med nåt bra, men nu blev jag trött och orkar inte.

Började iallafall morgonen med att ta en tur på marknaden i Medinan, blev en del inköp; solglasögon, ett par sjalar, ett par örhängen och ett par haremsbyxor. Resten av dagen har vi tagit det lugnt i solen. Har fått pendla mellan sol och skugga, var 29 grader varmt och solen tog extremt bra. Hur underbart skönt som helst =)
(Jag kör solskyddsfaktor 30 så jag klarar mig som tur är undan att bränna mig ganska bra!)

Nu på kvällssidan tog vi oss en sväng till de nyare delarna av Marrakech för att hitta en bra restaurang att käka på och gärna få oss någon öl också. Det gick väl sådär kan man säga. Större, mer trafikerade vägar som var ännu farligare att försöka ta sig över, hittade ingenstans att få tag på öl överhuvudtaget, och maten vi till slut fick in smakade inte speciellt bra och var kall.

Varit en bra dag ändå, innan kvällsturen =) Nytt försök med bra middag och öl imorgon!

Post navigation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *