Lunchtrav på Solvalla

Har länge tänkt att jag skulle ta mig ner på banan och fotografera lite, och den här veckan när det var rörelsetema på fotoutmaningen var det dags!

Jag valde inte någon av dessa bilder till utmaningen i slutändan, men det var den här jag funderade på att välja istället!

2016-04-15-(3)

 

Jag testade ’panning’ också. Lade egentligen största delen av fotograferingen till att träna på det. Det innebär att ha lite längre slutartid, och försöka följa objektet när det rör sig för att få det skarpt, samtidigt som bakgrunden blir suddig av rörelsen. Tanken är att ge en känsla av att det går fort!

Jag lyckades inte riktigt med det, men jag får fortsätta träna! Tänkte ändå visa upp två av bilderna för att visa hur det kan se ut =)

2016-04-15-(2.3) 2016-04-15-(2.1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *