Lite nya foto-tillbehör

Jag tappade bort båda linsskydden och motljusskyddet till det fasta objektivet för länge sen och har fått klara mig utan sen dess! Har tänkt hela tiden att jag måste köpa nytt, men det blir liksom aldrig av. Nu efter jul och nyår var över tog jag tag i saken och beställde och idag fick jag hem grejerna!
Fick även bli en linsrengöringspenna, väldigt bra inköp!
Natur&Landskaps-boken vann jag i fototävlingen som jag kom tvåa i, Photoshop-recept beställde jag också nu. Jag har alltid velat kunna göra lite mer med photoshop, så när tiden finns har jag nu möjlighet att grotta ner mig lite och bli duktigare!

Skulle vilja ha tid och lust att fota mer, men just nu blir det inte så mycket!
Jag vet liksom inte vad jag ska fota, gå runt och fota vad som helst känns liksom inte så lockande längre. Jag vill ha en utmaning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *