Headhuntad?

Fick ett samtal idag från ett rekryteringsföretag som headhuntar de bästa studenterna inom IT (bland annat)!
Blev en liten ego-boost måste jag säga! Vet inte hur de har hittat mig och hur seriöst företaget egentligen är, har aldrig hört talas om dem förut. Men jag lär ju märka förr eller senare, om det skulle bli något mer av det hela.

När jag loggade in på hemsidan för att ladda upp mitt CV möttes jag av detta:

Gratulerar CARINA!

Som vi nämnde per telefon har ditt namn dykt upp i samband med vår research kring duktiga studenter. Du har, tack vare extraordinära studieresultat, tidigare arbetslivserfaenhet eller andra meriter utmärkt dig som en av de främsta talangerna på ditt universitet.

Ja, vad säger man?=)

1 comment for “Headhuntad?

  1. Min
    21 augusti, 2011 at 04:28

    Grattis vännen, vad roligt! puss o kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *